GY.I.K. - CÉGEK LIGÁJA

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Kik szerepelhetnek a csapatban?
A csapatokban megkötés nélkül bárki szerepelhetnek, akik a nevezéskor regisztrálva lettek. 

Kik nem szerepelhetnek a csapatban?
A verseny „amatőr” jellegére való tekintettel a bajnokságban nem vehet részt olyan játékos, aki a bajnokság időpontjában a Futsal vagy a Nagypályás NB.I.-ben igazolt játékos, azaz az aktuális szezonra érvényes játékengedéllyel rendelkezik! A bajnokságban 15 éven aluli játékos szerepeltetése nem megengedett!

Mikor kell leadni a csapatban szereplő személyek neveit?
A nevezési űrlap kitöltésekor lehetőség van megadni a csapattagok neveit. Amennyiben ekkor még nem ismert a csapat valamennyi játékosának a neve, akkor később emailben kell elküldeni a hiányzó neveket. Új játékost is emailben lehet nevezni max. 18 főig.

Mit kell tenni abban az esetben, ha a már megadott játékoskeretben változás történik?
Ha egy adott játékos még nem lépett pályára (jegyzőkönyv szerint) a szezonben, akkor helyette új játékost lehet nevezni.

Van balesetbiztosításuk a játékosoknak?

Nincs! A bajnokságban mindenki a saját felelősségére vesz részt! 

Hogyan lehet nevezni a bajnokságra?
Nevezni a nevezési űrlap kitöltésével lehet. Ennek beérkezése után számlát küldünk a részvételi díjról, melynek átutalásával válik véglegessé a nevezés.

Milyen cipőben lehet játszani?
A mérkőzéseken a stoplis cipő használatán kívül minden más sportcipő megengedett.


Hogyan lehet parkolni a helyszínen?

A Sporttelepen belül korlátozott szamú hely van, de az utcából nyílik egy privát parkoló, melyet teljesen ingyen lehet használni.


Mit kell tudni a pályáról?

A pálya talaja műfüves, vonalakkal határolt (tehát nem palánkos), mérete szabványos (40x20 m) és villanyvilágítással rendelkezik. A téli időszakban (november-március között) a pálya sátras fedést kap.


Van öltöző a Sporttelepen?

Igen. Azonban zárható öltözőt nem tudunk biztosítnai, így azt csak öltözésre és tisztálkodásra célszerű használni. Az értékeket javasolt a pálya melletti kispadon elhelyezni.


Van büfé a Sporttelepen?

Igen. A hideg és meleg ételek, valamint az italok fogyasztása mellett lehetőség van a különböző sportcsatornákon sugárzott mérkőzések (BL, EL, stb.) megtekintésére is.

 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz